Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Smartum Pay, Virikesetelit sekä Edenred-kortti.

Katsomon kantavuus on 700 henkilöä, mutta koronaturvallisuuden tähden myymme vain 400 lippua per näytös ja katsojat ohjataan istumaan turvavälein.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi lippujen lunastaminen mieluiten vain kortilla (ei käteisellä).

Annie

Annie on pieni orpotyttö. Hänet jätettiin korissa orpokodin portaille, eikä hän ole koskaan nähnyt muita maisemia kuin New Yorkin slummit. Tyrannimainen johtajatar neiti Hannigan pitää huolen siitä, etteivät Annie ja muut orvot ehdi raskaiden töiden, ankeiden aterioiden ja lyhyiden yöunien välissä juuri haaveilla paremmasta. Annie ei ole kuitenkaan missään vaiheessa menettänyt toivoaan. Hän tietää, että hänen vanhempansa tulevat noutamaan hänet pian. Hyvin pian. Varmaankin ihan kohta. Joulun alla Annie saa yllättäen mahdollisuuden viettää joulua omalaatuisen miljardöörin kotona. Siitä alkaa yksi erikoisimmista ystävyyssuhteista mitä musikaalimaailmassa on koskaan ollut.
Esitys kestää noin 150 min.
18/16/12 e