Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Smartum Pay, Virikesetelit, Edenred-kortti, ePassi ja MobilePay.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi lippujen lunastaminen mieluiten vain kortilla (ei käteisellä).

Varaathan mahdollisen inva-paikan puhelimitse (p. 044 550 5353). Avustaja tulee esitykseen maksutta.

Odota minua laiturilla

”Oli lapsi kesämökin laiturilla, ja laittoi jalkansa mukavasti loiskuvaan veteen, ja ainoa huoli oli se, että vesikasvi osui jalkaan ikävästi.”

Odota minua laiturilla kertoo neljä tarinaa kiintymyksestä, kaipuusta ja kasvusta. Lapsuudenystävät Loviisa ja Sumu kohtaavat uudelleen yliopistossa. Tuisku ja Havu tapaavat sattumalta yhteisen työpaikan juhlissa. Edel muistelee ystävää, jonka kanssa kaikki oli hyvin. Valentinen oveen koputetaan yllättäen.

”Tykkään susta, koska oot just niitä erilaisia, pieniä, ihania, elämän iloja.”

Työryhmäläisten kirjoittamista teksteistä koottu näytelmä tutkii sitä, kuinka elämänsä, identiteettinsä ja onnensa voi rakentaa ihmisten ja muistojen varaan. Ja kuinka perustusten murentuessa onni saa muuttaa muotoaan.

Kulissin Näytelmäpajassa työryhmäläiset toteuttavat itse näytelmiä ideasta käsikirjoitukseen ja harjoitusten suunnittelusta ensi-iltaan. Syksyn 2023 näytelmä saa ensi-iltansa joulukuussa Nuorten Taidetyöpajan teatteritilassa osoitteessa Matarankatu 6.

Esityksessä käytetään välkkyviä valoja ja kovia ääniä.

Esitys kestää noin 60 min.
12 / 8 €