Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Smartum Pay, Virikesetelit sekä Edenred-kortti.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi lippujen lunastaminen mieluiten vain kortilla (ei käteisellä).

Elämänlangalla

Sallia on koko hänen elämänsä seurannut henkilö, jonka läsnäolon hän tuntee, mutta ei aivan tiedä, mikä tai kuka hän on. Kuolemaa pelkäävä Lou haluaisi pysäyttää ajan etenemisen, ja ruuhkavuosissaan kamppaileva Asko pääsee matkustamaan ajassa kauas lapsuuteensa. Piltillä ei mene tänäänkään hyvin, sillä koulussa kiusataan taas. Kulissin nuorten Elämänlangalla esitellään neljä tarinaa ihmisistä, joiden mieltä kaihertavat ahdistus, pelko, unohdettu trauma ja masentava arki. Elämänsä käännekohdissa tarinoiden päähenkilöt tekevät valintoja, kasvavat, tutustuvat minuuteensa ja kohtaavat vaikeat tunteensa. Kuinka paljon menneisyys sanelee nykyisyyttä, ja mihin kaikkeen yksilö voi vaikuttaa? Millainen tulevaisuus nurkan takana odottaa? Kulissin Näytelmäpajassa nuoret toteuttavat itse mininäytelmiä ideasta käsikirjoitukseen ja harjoitusten suunnittelusta ensi-iltaan. Marras-joulukuussa 2021 neljän näytelmän kokonaisuutta esitetään Nuorten taidetyöpajan teatteritilassa osoitteessa Matarankatu 6.
Esitys kestää noin 75 min.
12€ / 10€ (opiskelijat, varusmiehet, eläkeläiset, työttömät)