Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Virikesetelit sekä Smartum- ja Edenred -kortit.

Katsomon kantavuus on 700 henkilöä, mutta koronaturvallisuuden tähden myymme vain 350 lippua per näytös ja katsojat ohjataan istumaan turvavälein.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi lippujen lunastaminen mieluiten vain kortilla (ei käteisellä).

Myrskyluodon Maija

Meren syleilyssä asettuu vanha Maija katselemaan oman elämänsä tarinaa nuoresta tytöstä voimakasluonteiseksi saariston naiseksi. Kalastajatorpan arjessa luonnon armoilla kasvaa Maijasta selviytyjä, joka luotsaa perheensä läpi onnen ja surun hetkien, karikoiden ja tyventen, myrskyjen, rakkauden ja elämänjanon. Kauaksi lipuvan veneen perästä luo Maija viimeisen katseen Myrskyluodolle, omaan maailmansa, joka piteli sylissään koko elämän kirjoa kaikessa rosoisessa kauneudessaan. Matti Puurtisen rakastetut sävelet saavat Rami-Jussi Ruodemäen ja Juho Kososen käsissä uuden tunnelman, ja Anne Joutsimäen koreografiat kruunaavat Maijan tarinan. Kokonaisuudesta vastaa ohjaaja Matti Tolvanen. Esityksessä käytetään teatterisavua.
Esitys kestää noin 180 min.
Liput 18 / 16 €