Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Smartum Pay, Virikesetelit, Edenred-kortti, ePassi ja MobilePay.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi lippujen lunastaminen mieluiten vain kortilla (ei käteisellä).

Varaathan mahdollisen inva-paikan puhelimitse (p. 044 550 5353). Avustaja tulee esitykseen maksutta.

Rölli ja metsänhenki

Tervetuloa Röllimetsään Kulissin lasten, nuorten ja aikuisten matkassa kesällä 2023!

Röllimetsän yksinvaltiaat, röllit, huomaavat, että metsään on muuttanut menninkäisheimo. Puhtaat ja kiltit menninkäiset suorastaan ällöttävät pahansisuisia ja likaisia röllejä. Röllipeikko kuitenkin ystävystyy Milli-nimisen menninkäisen kanssa, ja Rölli alkaa itsekin epäillä, että onkohan hän sittenkään niin hirmuisen paha kuin hänen on annettu ymmärtää. Röllimetsän luonnon tasapainoa ylläpitää hyvän ja pahan vaaka, mutta miten käykään vaa’an ja sen tasapainon, kun Röllit haluavatkin lähteä taisteluun menninkäisiä vastaan ja karkottaa heidät Röllimetsästä?

Rölli ja metsänhenki on vauhdikas ja musiikkipitoinen tarina ystävyydestä, kiltteydestä, ja siitä, että hyvä voittaa aina.

Kulissin ensimmäinen tuotanto Hannalan Wivi Lönn-saliin on kyllästetty Rölli-musiikilla. Työryhmä eläytyy niin TV:stä tuttuihin Rölli-kappaleisiin kuin samannimisestä elokuvasta tunnettuun musiikkiin. Luvassa on myös varta vasten näyttämösovitukseen luotuja lauluja. Musikaalin ohjaa Pyry Keto. Laulun- ja musiikinohjauksesta vastaavat Tanja ja Emma Oittinen. Koreografieina puolestaan toimivat Ronja-Maria Pakkanen ja Ina Lehtonen.

Esitys kestää noin 120 min.
Liput 18/15/12€