Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Smartum Pay, Virikesetelit, Edenred-kortti, ePassi ja MobilePay.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi lippujen lunastaminen mieluiten vain kortilla (ei käteisellä).

Elämyslahja läheisellesi? Amélien esityksiin saa myös lahjakortteja! Tilaa lahjakortti sähköpostitse osoitteesta kulissi@kulissi.fi ja lahjakortti toimitetaan sähköisesti sovittuun osoitteeseen. Maksu tapahtuu ennakkoon joko tilisiirrolla tai MobilePay-sovelluksella.

Amélie

Amélie Poulain on nuori pariisilainen tarjoilijatar, joka elää omassa mielikuvitusmaailmassaan, missä kaikki pienet asiat ovat ihmeellisiä. Hän omistaa elämänsä muiden auttamiselle ja muiden onnelliseksi tekemiselle, unohtaen kuitenkin, että on tärkeää myös elää itse ja olla onnellinen. Sen sijaan hänellä on pieniä nautintoja, kuten käden työntäminen syvälle viljasäkkiin, crème brûléen kuoren rikkominen lusikalla ja leipien heittely kanaaliin. Eräänä päivänä mieheltä nimeltä Nino Quincampoix putoaa valokuva-albumi, jonka Amélie ottaa talteen. Nino on samalla tavoin haaveissa elävä kuin Amélie. Uskaltaako Amélie puhua Ninolle ja palauttaa albumin? Lähde mukaan seikkailulle romanttiseen Pariisiin Montmarten kaduille. Tapaa matkusteleva puutarhatonttu, Des Deux Moulins-kahvilan tytöt, kultakala, hyppäämällä itsemurhautuva belgialainen turisti, Amélien isä sekä itse ihastuttava Amélie.

Musikaalin ohjaa Erika Hast, koreografina toimii Anne Joutsimäki ja musiikin sovituksesta sekä ohjauksesta puolestaan vastaa Nina Salonen apunaan Kaisa Halmemies.

Esityksen tekijänoikeuksia valvoo Nordic Drama Corner Oy

Ikäsuositus seitsemästä vuodesta ylöspäin

Liput:

  • peruslippu 22 €
  • alennuslippu (eläkeläiset, opiskelijat, työttömät ja varushenkilöt) 18 €
  • ryhmälippu (vähintään 10 henkilöä) 16 €
  • lastenlippu (alle 12-vuotiaat) 12 €