Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 15 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit ja Virikesetelit.

Tähkäpää

Kulissin lasten kesänäytelmä on uusi, raikas sovitus Grimmin veljesten suositusta ja rakastetusta Tähkäpää-sadusta. Kaunis, pitkähiuksinen Tähkäpää elää vangittuna tornissa mielikuvitusystäviensä kanssa. Eräänä päivänä naapurivaltakunnan prinssi löytää Tähkäpään tornistaan. Ensikohtaaminen prinssin kanssa avaa Tähkäpään silmät: maailma onkin jotain ihan muuta kuin yläilmoista nähtynä voisi kuvitella!
Esitys kestää noin 100 min.
Liput 10 e

Grease

Rock'n'roll-musikaalin menevät klassikkokappaleet kuljettavat Sandyn ja Dannyn epävarmaa rakkaustarinaa ja matkaa kohti aikuisuutta. Kuinka löytää nuoruuden myllerryksessä itsensä ja oma paikkansa elämässä? Musikaalin ohjaa Erika Hast, kapellimestarinaan Aleksi Vasko. Koreografina Anne Joutsimäki ja puvustuksessa Anniina Saari.
Esitys kestää noin 160 min.
Liput 18 / 16 e