Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Virikesetelit sekä Smartum- ja Edenred -kortit.

Grease

Rock'n'roll-musikaalin menevät klassikkokappaleet kuljettavat Sandyn ja Dannyn epävarmaa rakkaustarinaa ja matkaa kohti aikuisuutta. Kuinka löytää nuoruuden myllerryksessä itsensä ja oma paikkansa elämässä?

Musikaalin ohjaa Erika Hast, kapellimestarinaan Aleksi Vasko. Koreografina Anne Joutsimäki ja puvustuksessa Anniina Saari.

Peruutetut liput palautuvat saman tien varattaviksi verkkosivujen kautta, joten kannattaa käydä katsomassa mahdollisia peruutuspaikkoja tältä sivulta säännöllisesti. Emme valitettavasti pysty varaamaan peruutuspaikkoja puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Voit halutessasi ilmoittautua saman illan näytöksen lippujonoon paikan päällä lipunmyynnissä. Täytämme saman illan peruutuspaikkoja jonoon ilmoittautumisjärjestyksessä. Lipunmyynti aukeaa noin puolitoista tuntia ennen illan esitystä.

Esitys kestää noin 160 min.
Liput 18 / 16 e. OP Keski-Suomen omistaja-asiakkaille etuhintaiset liput torstain esityksiin 15 e.
su 19.8. klo 17:00 Grease Loppuunvarattu!
to 23.8. klo 19:00 Grease Loppuunvarattu!
pe 24.8. klo 19:00 Grease Loppuunvarattu!
su 26.8. klo 17:00 Grease Loppuunvarattu!
ke 29.8. klo 19:00 Grease Loppuunvarattu!
to 30.8. klo 19:00 Grease Loppuunvarattu!
pe 31.8. klo 19:00 Grease Loppuunvarattu!

Tähkäpää

Kulissin lasten kesänäytelmä on uusi, raikas sovitus Grimmin veljesten suositusta ja rakastetusta Tähkäpää-sadusta. Kaunis, pitkähiuksinen Tähkäpää elää vangittuna tornissa mielikuvitusystäviensä kanssa. Eräänä päivänä naapurivaltakunnan prinssi löytää Tähkäpään tornistaan. Ensikohtaaminen prinssin kanssa avaa Tähkäpään silmät: maailma onkin jotain ihan muuta kuin yläilmoista nähtynä voisi kuvitella!
Esitys kestää noin 100 min.
Liput 10 e

Tangolla

Kulissin vanhempi polvi tulee taas! Keväällä 2016 nähtiin Teatteri Miilulla Kulissin versio 5 naista kappelissa -klassikosta, ja nyt lähes sama työryhmä tuo kesän takaisin alkusyksyyn. Tällä kertaa viisi naista tuulettavat huojuvaa taloa tangotulkintojen ja tanssilavanostalgian parissa.

Tangolla vie Vähäsyrjäsen kylään, jossa maailmalle levinneet keski-ikäistyneet luokkakaverit kokoontuvat pitkästä aikaa yhteiseen illanviettoon. Luvassa on erilaisia elämänkokemuksia, kohtalon oikkuja ja kipakkaa sanailua sekä uusia sovituksia tutuista tangoista, kun mimmiporukka ruotii nuoruuden haaveita, menetettyjä unelmia ja tuntematonta tulevaisuutta omista käännekohdistaan.

Esitys kestää noin 120 min.
Liput 12 e / 10 e