Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Virikesetelit sekä Smartum- ja Edenred -kortit.

Urinetown - The Musical

Hajuvuosien aikainen Suuri Kuivuus on tuonut mukanaan vesipulan, jonka seurauksena yksityiset vessat ovat käyneet mahdottomaksi ajatukseksi hyvinvointiyhteiskunnassa. Valta julkisten vessojen hallinnasta ja rahastuksesta on luovutettu suuryritys Urine Good Companylle. Puskakuseskelijoita vastaan säädetyt lait ovat ankarat ja heidät raahataan armotta pelättyyn Urinetowniin. Kapinan siemen on kylvetty ja kun Bobby Strongin isä viedään Urinetowniin, nousee Bobby vallankumouksen johtohahmoksi kuin… No, keksi nyt itse metafora näin typerään juonenkulkuun! Mutta ei paljasteta liikaa, mikään ei pilaa showta niin kuin liika juonen selittäminen. No, ehkä huono nimi… Tai huono aihepiiri…
Esitys kestää noin 150 min.
Liput 18 / 16 €