Liput

Varaa liput netissä valitsemalla haluamasi näytös listalta. Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset, pyörätuolipaikan varaukset ja tiedustelut liput@kulissi.fi tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 30 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät yleisimmät maksukortit, henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit, Smartum Pay, Virikesetelit, Edenred-kortti, ePassi ja MobilePay.

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi lippujen lunastaminen mieluiten vain kortilla (ei käteisellä).

Varaathan mahdollisen inva-paikan puhelimitse (p. 044 550 5353). Avustaja tulee esitykseen maksutta.

L’art pour l’art – Taidetta taiteen vuoksi

Juhlavuosi 2022 päättyy neljästä mininäytelmästä koostuvaan teokseen, jonka ovat valmistaneet Kulissin 12-17-vuotiaat nuoret.

Miksi ihminen tekee taidetta? Mitä taide on? Osaavatko kaikki tehdä taidetta? Miksi taide on tärkeää?

L’art pour l’art. Taidetta, taiteen vuoksi.

Kulissin nuorten käsikirjoittamassa mininäytelmäkokonaisuudessa tutkitaan ajatonta teemaa. Neljä näytelmää kertovat tarinoita taiteen löytämisestä ja tekemisestä eri aikakausina. Klara rakastuu salaa maalaamiseen, Aukusti muuttuu tanssiessaan kuin toiseksi ihmiseksi, Sirkka löytää itsestään laulajan ja Elsa taistelee tietään teatteriin. Esteenä taiteen tekemiselle ovat perinteet, asenteet, taidemaailma ja toisinaan jopa oma itse. Ajasta, paikasta ja olosuhteista huolimatta päähenkilöitä yhdistää palava halu itsensä toteuttamiseen, vapauteen ja samanmielisiin ihmisiin.

Kulissin Näytelmäpajassa nuoret toteuttavat itse mininäytelmiä ideasta käsikirjoitukseen ja harjoitusten suunnittelusta ensi-iltaan. Marras-joulukuussa 2022 neljästä mininäytelmästä koostuva teos esitetään Nuorten taidetyöpajan teatteritilassa osoitteessa Matarankatu 6.

Esitys kestää noin 60 min.
Liput 12€ / 8€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät) / 6€ (väh. 6 hlö ryhmä)