Etusivu
Tangolla
Tähkäpää
Grease
Kulissi goes a cappella
Liput
Toiminta
Jäsenlomake
Hallinto
Aiempia näytelmiä
Media


22.04.2018
Latoteatteri Kulissi
Etusivu arrow Liput
Liput

Varaa liput netissä klikkaamalla näytöksen kohdalta! Jos esityksen alkuun on vähemmän kuin kaksi tuntia, tee varaus puhelimitse. Ryhmävaraukset ja tiedustelut [Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.] tai p. 044 5505353. Toivomme kuitenkin, että varaatte liput ensisijaisesti verkon kautta.

Lunasta varaamasi liput teatterilla viimeistään 15 minuuttia ennen esitystä. Käteisen lisäksi maksuvälineenä käyvät henkilökohtaiset Smartumin kulttuurisetelit ja Virikesetelit. Huomaa, että lippuja ei voi maksaa pankkikortilla.

Tangolla

Kulissin vanhempi polvi tulee taas!

Keväällä 2016 nähtiin klassikko 5 naista kappelissa, ja nyt lähes sama porukka tuo kesän keskelle talvea. Tällä kertaa viisi naista tuulettavat huojuvaa taloa tangotulkintojen ja tanssilavanostalgian parissa. Kukkamekkoja, nuoruuden haaveita, menetettyjä unelmia ja kohtalon oikkuja nähdään maaliskuun puolesta välistä alkaen.

Näytelmän ohjaa ja sovittaa Riku Suonio Anne-Mari Hakalan tekstin pohjalta. Lavalla nähdään Kulissin voimanaiset Riitta Vehmas, Tiina Siitonen, Ulla-Maija Hänninen, Anne-Mari Hakala ja Sanna Kautto sekä Kulissilla debytoiva Minna Tuomanen. Miesrooleissa nähdään Otto Turunen, Marko Pöllänen, Ari Puttonen ja Jussi Gustafsson. Bändissä soittaa Anu Rankila, Janne Maunu, Otto Turunen sekä Suvi ja Sanna Sällinen.

Liput 12 €.
pe 27.4. klo 19:00 Tangolla Loppuunvarattu!
la 28.4. klo 15:00 Tangolla Muutamia paikkoja jäljellä!

 
Jyväskylän teatteriyhdistys Kulissi ry. Käyntiosoite: Survo-Korpelan Latoteatteri, Siltakatu 25, Jyväskylä
Puhelin: 044 550 5353 Sähköposti: kulissi(a)kulissi.fi
© Jyväskylän teatteriyhdistys Kulissi ry. 2006-2018