Etusivu
Tangolla
Grease
Kulissi goes a cappella
Liput
Toiminta
Jäsenlomake
Hallinto
Aiempia näytelmiä
Media


24.01.2018
Latoteatteri Kulissi
Etusivu arrow Grease
Grease

 
grease_web.jpg

Ensi-ilta heinäkuussa 2018

GREASE

Teinejä, hiusrasvaa ja glitteriä! 


Grease kertoo 1950-luvun lukiolaiselämästä. Tapahtumapaikkana on Rydellin koulu Chicagossa. Sandy ja Danny tapaavat toisensa kesälomalla ja rakastuvat toisiinsa heti. Kun kesäloma loppuu, he joutuvat eroamaan toisistaan. Sandy nimittäin asuu Australiassa ja Danny Chicagossa. Sandyn suunnitelmat muuttuvat ja hän muuttaakin Chicagoon. Selviää, että Danny ja Sandy ovat samassa koulussa! Danny on kovis, joka johtaa T-Birds-jengiä. Sandy pyrkii Pink Ladies -jengiin, mutta Sandyn on muututtava kovikseksi, jotta kaikki olisivat tyytyväisiä.

Musikaalissa on nimirooleja peräti 25 sekä lisäksi rooleja tanssijoille ja laulajille. Etsimme paljon eri ikäisiä, kuitenkin 18 vuotta täyttäneitä esiintyjiä. Greasen ohjaa teatteriohjaaja Erika Hast, koreografina toimii Anne Joutsimäki, puvustuksen suunnittelee Anniina Saari, valot Satu Hokka ja musiikin ohjaa Aleksi Vasko. Myös suunnittelijatiimi kaipaa apua tuotantoon, puvustukseen, lavastukseen, maskeeraukseen, hiustiimiin ja kaikkiin muihinkin kiinnostaviin teatterihommiin. Kaikki vanhat ja uudet ihmiset aiempaan kokemukseen katsomatta ovat tervetulleita.

Toiminnassa mukana olevilta edellytetään teatterin jäsenmaksun maksamista, jotta työryhmäläiset ovat muun muassa vakuutettuja tapaturmien varalta.

Järjestämme intensiivisen, mutta hauskan casting-tilaisuuden 29.10.2017 Kypärämäen koululla klo 10-16. Tilaisuuden alussa järjestetään aloitusinfo kaikille, myös siis esimerkiksi puvustuksesta tai lavastuksesta kiinnostuneille. Infossa kerrotaan Kulissin toiminnasta ja tulevasta harjoitus- ja esityskaudesta. Info kestää maksimissaan tunnin verran. Varsinaiseen castingiin osallistujat: varaathan mukaan omat eväät, vaatteet, joissa voin liikkua esteettä, suomenkielisen vapaavalintaisen kappaleen (ja sen pianonuotit, jos sellaiset löydät) sekä iloisen mielen.

Ilmoittautumiset castingiin ja mahdolliset kysymykset laittakaa sähköpostitse osoitteeseen [Tämä sähköpostiosoite on suojattu roskapostia vastaan, aseta javascripttuki päälle nähdäksesi osoitteen.] .

Tiedossa on teinirakkauden ja amerikanrautojen täyttämä kesä Kulissilla. Vauhdikkaita klassikkokappaleita, kellohameita, popcornia ja pirtelöitä, hiuslakkaa ja suuria tunteita. Ensi kesänä et halua olla missään muualla!
 
Jyväskylän teatteriyhdistys Kulissi ry. Käyntiosoite: Survo-Korpelan Latoteatteri, Siltakatu 25, Jyväskylä
Puhelin: 044 550 5353 Sähköposti: kulissi(a)kulissi.fi
© Jyväskylän teatteriyhdistys Kulissi ry. 2006-2018